Growth Hacking

25. februar, 2020

18:00 - 21:00

Kovačnica, Župančičeva ulica 22, 4000 Kranj, Slovenia

Brezplačen dogodek

V trženju in prodaji se večkrat zgodi, da se počutimo preplavljeni z vsemi idejami 💡, kaj vse bi še lahko naredili in da ne znamo 🤔 najbolj optimalno preiti iz idej na izvedbo.

Growth hacking 📈 je proces hitrega eksperimentiranja čez različne trženjske kanale, testiranja novih trgov in trženjskih taktik v namen doseganja rasti podjetja.

Growth Hacking metodologijo uspešno uporabljajo tako tehnološki velikani kot so Facebook, Spotifiy in AirBnB, kot tudi milijoni mikro, malih in srednjih podjetij po celem svetu.

Cilji delavnice:
☑️Razumeti ključne koncepte discipline kot so growth process, traction channels in North Star Metric – NSM
☑️Implementirati AAARRR (awareness, acquisition, activation, retention, revenue & referral) model za lastno podjetje ali blagovno znamko s pomočjo orodja Growth Strategy Framework
☑️Razviti vsaj 20 idej za growth eksperimente za lastno podjetje, ki jih podjetje lahko začne implementirati v praksi
☑️Začeti uporabljati orodje za prioritizacijo eksperimentov za rast po principu ICE – Iimpac (vpliv na metrike), C- confidence (naš občutek kako verjetno bo nekaj delovalo) in E- ease (kako poceni/hitro lahko idejo preizkusimo).

Na delavnici bodo predstavljeni primeri kako so podjetja našla vzvode rasti:
✅ B2B primer: e-trgovina, ki je zrasla s PR-om in komuniciranjem izjav zadovoljnih strank
✅ B2B primer: tehnološko podjetje, ki je vzod za svojo rast našlo v spletnih skupnostih
✅ Osebna blagovna znamka primer – Freelance in mikro podjetja, ki tržijo globalno

Delavnico bo vodila Maja Voje 👩‍💻 , Growth Marketing Expert, ki je svojo kariero gradila v vodilnih tehnoloških podjetjih, kot sta Google in Rocket Internet. Kot zunanja svetovalka je pomagala več kot 80 podjetjem uvesti growth proces v praksi in doseči rast na mednarodnih trgih ter do 10-25 milijonskih investicij 💰.

Število prostih mest je omejeno, prijave se zbirajo preko Eventbrita, tukaj.

V primeru zasedenosti, se lahko na Eventbritu prijaviš tudi na čakalno listo 📋🖊. -== Neudeležbo nam obvezno sporoči vsaj 24 ur ⏰ pred dogodkom in tako omogoči udeležbo nekomu drugemu ==-.

Za več informacij smo ti na razpolago na 📧 info@kovacnica.si ali pa nas pokliči na ☎️ 031 338 270.

Se vidimo v Kovačnici! 😎

Aktivnosti Kovačnica – podjetniški inkubator Kranj v okviru operacije »SIO – BSC – 2020-22«, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Zapri

PRIDI NA OGLED

Te še nismo popolnoma prepričali? Obišči nas in se prepričaj na lastne oči!