II. rojstni dan Kovačnice

29. november, 2017

17:00 - 20:00

Župančičeva ulica 22, 4000 Kranj

- not specified -

PRIJAVI SE NA: II. rojstni dan

Saj ne moremo verjet … dve leti! Dve leti sta že minili od tistega 19ega novembra leta 2015, ko je svoja vrata prvič odprla Kovačnica.
*trenutek za nostalgijo in malce smrkanja* *trenutek mimo*

In ob tej častitljivi obletnici, te (tebe ja!) lepo vabimo, da se nam pridružiš in podružiš, z nami in ostalimi gosti, da z nami nazdraviš, pomagaš pihati svečko in se predvsem poveseliš z nami. Dve leti nista veliko, nekaj pa le. Ob tej priložnosti bomo malce pogledali nazaj – na pot, ki smo jo že prehodili, preverili kje smo trenutno – in svečano odprli nove prostore (ker v tem času nam je Kovačnica postala pretesna in zato smo zadnja dva meseca ustvarjali in delali na gradbišču in koooooomaj že čakamo na nove, lepe, večje prostore) in se ozrli v prihodnost: kam gremo in kaj si še želimo.

Pridružil se nam bo tudi Andraž Logar, iz podjetja 3fs, za zdravo in polno mero motivacije in pozitivne energije. Andraž ve, da se DA (če se hoče) in bo z nami delil svoje izkušnje in znanje ter tudi izzive vodenja podjetja z več kot 60 zaposlenimi in velikimi uspehi! 3fs je letošnja Gorenjska Gazela in eden iz med finalistov za naslov slovenske Gazele 2017. Sigurno bo zanimivo tudi zate.

Poleg novih prostorov, doze motivacije, pa ne bo manjkala tudi torta (tja do polnoletnosti bomo svečke pihali vsako leto!), kaj za pojest in popit ter brez dvoma dobra družba!

Lepo, lepo, lepo te vabimo, da se nam pridružiš pri praznovanju :).
Saj veš … prosim, prijavi se 🙂

#vidmo #pihamo #praznujemo

Zapri

PRIDI NA OGLED

Te še nismo popolnoma prepričali? Obišči nas in se prepričaj na lastne oči!