Obisk konference LEAP Summit – Zagreb

29. marec, 2019

8:00 - 20:00

Kovačnica, Župančičeva ulica 22, 4000 Kranj, Slovenia

Brezplačen dogodek

V sklopu projekta SPOT svetovanje Gorenjska, te Kovačnica vabi dne 29. marca na celodnevno strokovno ekskurzijo v Zagreb, kjer bomo obiskali konferenco LEAP Summit.

LEAP Summit je tridnevna konferenca, ki združuje več kot 2.000 udeležencev iz več kot 40 držav. Konferenca se osredotoča predvsem na teme, povezane z inovacijami, informacijsko tehnologijo in sodobnimi tehnologijami, podjetništvom, razvojem kariere in zgodbami, ki spreminjajo življenje.
LEAP Summit združuje ljudi z vsega sveta na enem mestu, da se skupaj učijo, da bi rešili najbolj problematične izzive našega časa.

Na konferenci boš imel priložnost sodelovati v številnih govorih, pogovorih, okroglih mizah, delavnicah in dogodkih namenjenih mreženju z govorniki iz največjih svetovnih podjetij. Več o dogodku si lahko pogledaš tukaj.

Predviden odhod iz Kovačnice je ob 8. uri in prihod v večernih urah.

Mi poskrbimo za prijavo na konferenco in organiziramo prevoz, ti pa poskrbiš da imaš dinarčke za hrano in pijačo :).

Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest na avtobusu. Neudeležbo zaračunamo, kar pomeni, če ne prideš, plačaš 50 eur. Prijavš se lahko tukaj.

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Zapri

PRIDI NA OGLED

Te še nismo popolnoma prepričali? Obišči nas in se prepričaj na lastne oči!