Podjetniški večer z Nino Malovrh: Od Kickstarterja do Trumpa

15. november, 2017

18:00 - 19:30

Župančičeva ulica 22, 4000 Kranj

- not specified -

PRIJAVI SE NA: NinaMalovrh.eventbrite

Nina Malovrh je najemnica v Kovačnici, poleg tega pa je oblikovalka, ki najbolj uživa, ko običajnim predmetom riše neobičajne zgodbe in upa na srečne konce.

Na ljubljanski Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje je doštudirala industrijsko oblikovanje, v Angliji pa si je poleg ljubezni do pitja popoldanskega čaja (ob katerikoli uri dneva) pridobila magisterij (MA Graphic Communication) na University for the Creative Arts.

Veliko koristnih izkušenj je pridelala v oglaševalskih agencijah, se kalila ob samostojnih projektih na področju oblikovanja embalaže in razmišljala o blagovnih znamkah za naročnike v kozmetični, farmacevtski, in živilski industriji. Dobrih 6 let je v Steklarni Rogaška iz kristala izvabljala nove oblike ter skrbela za privlačno podobo blagovne znamke, kot kreativna direktorica v hčerinskem podjetju Rogaska America, Inc. s sedežem v New Yorku pa je imela priložnost delati celo z Donaldom Trumpom pri ustvarjanju kolekcije kelihov, vaz in skled “Trump by Rogaška”.

V preteklih treh letih ji srce hitreje bije ob raznovrstnih start-up projektih – sodelovala je s CalypsoCrystal, izvajala oblikovalske asane za Agoya.cc in ta hip trenira na Kickstarterju s projektom WibeUp, za katerega je lani jeseni dobila priznanje Društva oblikovalcev Slovenije za Oblikovalski presežek leta, trenutno pa veliko njenega časa in ljubezni zavzema projekt OM NOM – not another diet.

Pridi poslušat našo izjemno Nino in ji zastavit točno tisto vprašanje, ki zanima tebe!

Zapri

PRIDI NA OGLED

Te še nismo popolnoma prepričali? Obišči nas in se prepričaj na lastne oči!