Praktična predstavitev metode EFT

28. maj, 2019

18:00 - 20:00

Kovačnica, Župančičeva ulica 22, 4000 Kranj, Slovenia

Brezplačen dogodek

V Kovačnici skrbimo tudi za to, da se naučiš obvladovati stres, ki je skoraj neizbežen še posebej pri delu. Zdaj imaš priložnost, da obvladaš tehniko EFT in rečeš goodbye stress and hello life! 😁
 
Metoda EFT oz. tehnika čustvenega osvobajanja ali tapkanje, je enostavna metoda, pri kateri se s prsti tapkamo po končnih točkah meridianov (točke so na obrazu in telesu) in ob tem govorimo, kako se počutimo. Na tak način se osredotočamo na naše dejansko počutje in ne poskušamo tega prekriti zgolj s pozitivnimi afirmacijami, tapkanje določenih točk pa povzroči, da energija v telesu spet nemoteno steče. In to prinese olajšanje oz. spremeni naš vzorec obnašanja.
Tehnike se lahko hitro naučiš, enostavno jo je uporabljati, primerna pa je za vsakogar. Uporabiš jo lahko v vsaki situaciji: pri soočanju s stresom, pri telesni bolečini, pri bolečih spominih, pri omejujočih prepričanjih, pri odpravljanju starih vzorcev obnašanja in še in še. Osnovno odkritje EFT-ja namreč je, da vsako neprijetno občutje povzroči motnja v energetskem pretoku telesa. Zato se enak postopek tapkanja uporablja za zelo različne neprijetne občutke.
Predstavitev metode EFT bo vodila Urša Zakrajšek, ki je izvajalka metode EFT druge stopnje pot predmetniku AAMET.
 
Prijave zbiramo tukaj.
 
Se vidimo v Kovačnici! #StressFree 🙂
Zapri

PRIDI NA OGLED

Te še nismo popolnoma prepričali? Obišči nas in se prepričaj na lastne oči!