Služba je družba

Starts 16. april, 2018
Ends 20. april, 2018

4:00 - 9:00

Župančičeva ulica 22, Kranj

0 €

PRIJAVI SE TUKAJ.

Kako se bomo družili in kako boš prišel/a do službe? Odgovor je enostaven: Mi priskrbimo »družbo«, ti dobiš službo!

Naše »druženje« vključuje delavnice mehkih veščin. V prvem sklopu so to delavnice retorike in javnega nastopanja, kreiranje osebnostnega načrta, poslovne komunikacije, osnove marketinga in prodaje ne nazadnje tudi sama izdelava življenjepisa, LinkedIn profila ter simulacija razgovora. V drugem sklopu se bomo prilagodili tebi, lokalnemu okolju in tvojim zaposlitvenim željam ter izvajali tiste delavnice, ki jih najbolj potrebuješ.

Temu bo sledil osrednji sklop, ki smo ga poimenovali delovna vaja. Skupaj z mentorjem bosta delovno vajo najprej načrtovala, nato pa boš ob njegovi pomoči ali ob pomoči izbranega delodajalca opravil/a zadano nalogo iz načrta. Mogoče te bo ravno uspešno izpeljana delovna vaja pripeljala do zaposlitve.

Kot dokaz, da je služba družba in obratno, boste svoje sposobnosti »minglanja« lahko preizkusili tudi na zaključnem pikniku.

Projekt »Služba je družba« spodbuja zaposlovanje mladih od 15 do 29 let iz Gorenjske in Goriške regije. V okviru projekta se bodo poleg Škofja Loke, Jesenic, Cerkna in Tolmina, aktivnosti izvajale tudi v Kranju (v sodelovanju z Zavodom za grajenje politike in Kovačnico).

Namen projekta je delo z mladimi kot posamezniki z ogromno neizkoriščenega potenciala, posebnost našega pristopa je predvsem individualno delo in oseben pristop do vsakega posebej. Izmenjevanje izkušenj med mladimi in tudi med podjetniki in mladimi iskalci zaposlitve, nas bo pripeljalo do končnega cilja: zaposlitve.
Prvi sklop delavnic v Kranju bo potekal od 16. do 20. aprila v Kovačnici. Za več nadaljnjih informacij sledi Facebook strani: Služba je družba (https://www.facebook.com/sluzbajedruzba/).

Operacijo »Služba je družba« sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za izobraževanje znanost in šport.

PROGRAM:
1. dan: RETORIKA in JAVNO NASTOPANJE! #zakonbo
2. dan: OSEBNOSTNI IN KARIERI NAČRT #rabimocilje
3. dan: POSLOVNA KOMUNIKACIJA #morašdaveš #govorit
4. dan: MARKETING in PRODAJA #prodatsejetreba
5. dan: CV in LinkedIn + SIMULACIJA RAZGOVORA

Sledi 14 dnevna delovna praksa, kjer boš preverjal na novo dobljena znanja in ponovitev bootcampa z delavnicami po tvojem okusu!

Za več informacij se obrni na: taja.nograsek@gmail.com ali info@kovacnica.si.

Ne pozabi se prijavit! 🙂

Zapri

PRIDI NA OGLED

Te še nismo popolnoma prepričali? Obišči nas in se prepričaj na lastne oči!