Sproščena poslovna podoba za vsako žensko

7. marec, 2019

18:00 - 20:00

Kovačnica, Župančičeva ulica 22, 4000 Kranj, Slovenia

Brezplačen dogodek

Vse vemo da ga ni čez jeans in legice, ampak včasih to enostavno ni dovolj poslovno, strokovno in fancy. Za kakšno priložnost, sestanek/dogodek, se moraš pač malo bolj potruditi 😊. Verjetno pa tudi poznaš občutek, ko (pri polni omari) ne veš kaj bi oblekla, ker nimaš nič »pametnega«? Ker bo kmalu 8. marec in ker nisi edina, ki se srečuje s to bolj ali manj občasno težavo, je ta delavnica posvečena ženskam 😉.

Na delavnici bomo spoznale:

  • Izbor ravni oblačenja za različne poslovne in življenjske dogodke.
  • Osebni slog oblačenja.
  • Obleka: več vem, manj potrebujem.

Delavnico bo vodila Lea Pisani, avtorica dveh knjižnih uspešnic o obleki, ki ima dvajset let izkušenj na področju kulture oblačenja. Formirala je Ravni oblačenja, merila za izbiro primernih oblačil za vse življenjske priložnosti.

Svetuje in izobražuje različnim skupinam v podjetjih, šolah, vrtcih in drugih izobraževalnih sistemih ter oblikuje uniforme. V svojem studiu svetuje posameznikom, ki želijo oblikovati podobo, skladno z njihovimi osebnostnimi lastnostmi. Zanima jo vpliv celovite podobe na uspeh posameznika in oblikovanje podobe v skladu z osebnostnimi lastnostmi posameznika ali profesionalnimi sposobnostmi uporabnika uniforme.

Specializirala se je v Londonu in pridobila naziv CMB Image Consultant. Znanje o kulturi vedenja je nadgradila v elitni šoli ISPD v Bruslju. Po izobrazbi je univ. dipl. inž. oblikovanja tekstilij in oblačil.

Dogodek je brezplačen. Prijave zbiramo do zapolnitve prosih mest, tukaj.

 

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Zapri

PRIDI NA OGLED

Te še nismo popolnoma prepričali? Obišči nas in se prepričaj na lastne oči!