Usposabljanje: Simulacijski treningi poslovnih veščin

Starts 12. februar, 2019
Ends 28. februar, 2019

17:00 - 20:00

Kovačnica, Župančičeva ulica 22, 4000 Kranj, Slovenia

Brezplačen dogodek

SUPER.YOU simulacijski treningi. Cikel štirih delavnic za boost tvoj biznis veščin.

Totalno praktični in življenjski treningi. Na igriv način. Za vse, ki bi radi znali bolje biznisirati in se ob tem tudi dobro počutiti!

12.2.2019, 17 – 20h
Trening 1:
Prodaja in prezentacija kreativnih storitev in izdelkov;
Ko veš, da imaš super produkt in storitev, pa vendar se ti pri prezentaciji in prodaji zatakne? Besede zastanejo, težko se je pohvalit, še težje na glas povedati ceno? Vemo! Veš kaj pravijo – vaja naredi mojstra. Zato boš v varnem okolju, ob pomoči, nasvetih mentorja, treniral. Da se takrat, ko bo treba to povedati potencialni stranki, ne bo več zatikalo in boš ponosno povedal, da tebi pa prodaja res ne predstavlja problemov!

14.2.2019, 17-20h (Valentinovo)
Trening 2:
Predstavljati sebe in svoje dosežke;
Sebe moraš znat prodat, ne glede na situacijo. Ali je to na razgovoru za tvojo sanjsko službo ali pa na zmenku (ja vemo, da je Valentinovo 😊 )s svojo potencialno sanjsko žensko ali potencialni sanjskim moškim. V takšnih situacijah ni prostora za sramežljivost ampak se moraš hvaliti in izpostaviti vse svoje najboljše atribute in očarati osebo pred tabo.

26.2.2019, 17-20h
Trening 3:
Veščina pogajanja v zaključku prodajnega procesa;
Da postaneš učinkovit pogajalec moraš imeti številna znanja, veščine in tudi določene osebnostne lastnosti. Zato boš na tem treningu osvojil veščino komunikacije, pogajalskih taktik, upravljanja s seboj, naučil se boš par prepričevalnih tehnik argumentiranja in se poglobil v psihologijo tehnike LARP (Live-action Role-playing).

28.2.2019, 17-20h
Trening 4:
Sklepati dogovore o sodelovanju;
Dogovor med strankama je v prodaji ključnega pomena. Od dogovora je odvisna ali bo prodaja uspešna, kako hitro bo zaključena ali kupec res dobro razume kaj kupuje. Že s samim dogovorom se gradi zaupanje med kupcem in prodajalcem, ki je temelj dolgoročnega sodelovanja. Zato na tej delavnici ne smeš manjkati, saj boš dobil vsa potrebna znanja za uspešno sklepanje dogovorov in na ta način pridobil stalne stranke, ki se bodo vedno znova vračale nazaj.

Treningi bodo potekali po metodologiji izkustvenega učenja (an. experiential learning) Davida in Alice Kolb. Situacije bomo simulirali z uporabo nordijskega edu-larpa (Nordic Live-action Role-playing). Po vsaki izkušnji bomo reflektirali in prenašali naučeno v vaše realne situacije.

Usposabljanje bo vodil Blaž Branc, ki je ustanovitelj in CEO podjetja Baltazar marketing. Sodeloval je s številnimi domačimi in tujimi organizacijami, kot so Porsche, Hewlett-Packard, Samsung, Toshiba, Astellas Pharma, Mimovrste=), Simobil, Studio Moderna, Talum, Lesnina in Austrian Airlines. Od leta 2007 izvaja treninge in delavnice s področja (start-up) podjetništva, marketinga, produktnega (re)inženiringa, live experience designa in designa poslovnih iger.
Od leta 2014 se specializira za nordijsko tradicijo iger vlog po metodi “LARP” (Live-Action Role-Playing) in je Avtor knjige »Imagine this – how edu-larp transforms attitudes and develops skill«

Število mest na posamično delavnico je zaradi zagotavljanja kvalitetnega treninga omejena. Prijave zbiramo tukaj.

Ker so treningi med sabo povezani priporočamo udeležbo na vseh 4 treningih, možna pa je seveda tudi prijava oz. udeležba na posamezni trening.

Za več informacij nam lahko pišite na info@kovacnica.si ali pokličete 031 338 270.

Korajžo v žep in se vidimo v Kovačnici!

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Zapri

PRIDI NA OGLED

Te še nismo popolnoma prepričali? Obišči nas in se prepričaj na lastne oči!