Usposabljanje: Treningi poslovnih in prodajnih pogajanj

Starts 8. maj, 2019
Ends 16. maj, 2019

17:00 - 20:00

Kovačnica, Župančičeva ulica 22, 4000 Kranj, Slovenia

Brezplačen dogodek

Na vašo željo smo v Kovačnici ponovno povabili »LARP« (Live-Action Role-Playing) mojstra Blaža Branca. Fokus tokratnega cikla bodo poslovna pogajanja, poudarek pa bo na prodajnih pogajanjih.

Pridite na nov cikel treningov za vse, ki bi radi znali bolje biznisirati!

✅ 1. trening, 8.5.:17.00. – 20.00.
Kick-ass prodajni nagovori, predstavitev sebe in dodana vrednost;
Na treningu boš ob pomoči in nasvetih izkušenega mentorja pridobil ustrezne veščine kako uspešno prodati svoj izdelek oz. storitev. Ne obstaja enaka formula za vse, na treningu bo veliko individualnega dela, kjer bo poudarek na tvojih osebnostih lastnostih in kako jih lahko samo še izboljšaš, da boš pri prodaji čim bolj uspešen

✅ 2. trening, 14.5.: 17.00. – 20.00.
Veščina pogajanja v zaključku prodajnega procesa;
Najbolj pomembno pri prodaji je seveda, da znaš zadevo prodat in po možnosti, da jo prodaš večkrat 😊. Na treningu bo poudarek na tem, da osvojiš veščino komunikacije in raznih pogajalskih tehnik. Pri tem ti bo prišla prav metoda igranje vlog po metodi LARP.

✅ 3. trening, 16.5.: 17.00. – 20.00.
Win-win pogajanja, kjer zmagamo vsi. Vedno!
Zadnji trening bo posvečen pogajalskim zmagam – kako lahko vsi udeleženci iz pogajanj odidejo kot zmagovalci 💪.

Usposabljanje bo potekalo po metodologiji izkustvenega učenja (an. experiential learning) Davida in Alice Kolb. Situacije bomo simulirali z uporabo nordijskega edu-larpa (Nordic Live-action Role-playing). Po vsaki izkušnji bomo reflektirali in prenašali naučeno v vaše realne situacije.

Delavnice, ki so del usposabljanja »Treningi poslovnih in prodajnih pogajanj«, bo vodil Blaž Branc, dipl. soc., ustanovitelj in CEO podjetja Baltazar marketing. Blaž je specialist za nordijsko tradicijo iger vlog po metodi “LARP” (Live-Action Role-Playing) in je Avtor knjige »Imagine this – how edu-larp transforms attitudes and develops skill«

Število mest na posamično delavnico je zaradi zagotavljanja kvalitetnega treninga omejena. Prijave zbiramo preko Eventbrite (dobite potrditveni mail) do zapolnitve prostih mest. Prijave zbiramo tukaj.

Ker se treningi med seboj smiselno povezujejo, priporočamo udeležbo na vseh 3 treningih. Kar pomeni, da si rezervirajte čas za vse 3 sklope.

Več informacij o uporabljeni metodologiji si lahko prebereš v knjigi Imagine This izvajalca treningov:

https://www.amazon.co.uk/Imagine-This-Transformative-Corporate-Assessment-ebook/dp/B07CHP4YQ6

Prvo poglavje (Executive summary) na voljo brezplačno:
http://www.baltazar.si/uploads/1/4/0/0/1400639/imagine_this_executive_summary-branc.pdf

Za več informacij nam lahko pišite na info@kovacnica.si ali pokličete 031 338 270.

Se vidimo v Kovačnici! 😎

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Zapri

PRIDI NA OGLED

Te še nismo popolnoma prepričali? Obišči nas in se prepričaj na lastne oči!