O Kovačnici

Nekaj o naši prijazni coworking skupnosti.

Kovačnica nista samo miza in stol, ki ju lahko najameš, Kovačnica je družina, ki raste skupaj in te motivira, da tudi ti narediš več. Si naveličan dela od doma? Bi se želel družiti z nekom, ki se sooča s podobnimi izzivi? Naš cilj je ustvariti okolje in ozračje, ki ti omogoča, da se osredotočiš na pomembne stvari: nase in na svoj posel.

Poleg tega pa organiziramo različne delavnice, predavanja, dogodke namenjene širši javnosti in specifičnim ciljnim skupinam.

Spoznaj ekipo
Domen Dolenc

Domen Dolenc

vizionar

Nives Justin

Nives Justin

vodja

Sanja Šendula

Sanja Šendula

organizatorka dogodkov

Naši Kovači
Aljaž Primožič

Aljaž Primožič

Anže Pintar

Anže Pintar

To je Anže. Grafični oblikovalec po profesiji in tako imenovani povezovalec skupnosti v Kovačnici. Rad pije kavo. In potem še malo kave. Po tem pa še malo. Ob kavi mu ponavadi vedno paše dobra družba in v Kovačnici mu je ne manjka. Tu je, da vam razloži koncept Kovačnice, posreduje vaša vprašanja in želje Nives in Domnu, ter se trudi, da vam je v Kovačnici čimbolj prijetno in domače.

Brigita Jevnikar

Brigita Jevnikar

Brigita, malo svobodna punca, ne mara omejitev. Raaaaada se smeji in res ne prenaša lažnivcev. Med Kovači želi dokončati svoje začetne ideje, čeprav ni več rosno mlada in dokazati vsem, da se tudi pri 50+ lahko živi svoje sanje. Sprenevedanje, šinfanje in kritiziranje kar vsepovprek (namesto, da si tiho in pometeš pred svojim pragom) se ji zdi izguba časa.

Fedja Hvastja

Fedja Hvastja

Fedja Hvastija je marketinški direktor in svetovalec na področju vzpostavljanja digitalne marketinške strategije, razumevanja nakupnih procesov in optimizacije digitalnega marketinga in prodaje. V žepu ima predvsem odgovore glede integracij najnovejših marketinških tehnologij, analitike, testiranja in optimizacije, prepričljivih vsebin, žal pa se večina odgovorov začne z "It depends...", tako da niso kratki.

Sašo Sandalj

Sašo Sandalj

Sašo je povezovalec v skupnosti in inovator po naravi. Vsak problem najprej še bolj zakomplicira, potem pa ponudi izvirne rešitve. Zna vam svetovati na področju elektronike, strojništva in računalništva. Sašo je mojster za vse!

Jasmina Imamovič

Jasmina Imamovič

Jasmina = deklica za vse: - projekti, - tajništvo, - administracija, - kava ;) Namenite dohodnino za brezplačno dobrodelnost - obrazci pri meni :)

Jure Fajfar

Jure Fajfar

Vodnik kanjoninga in planinski vodnik, športni plezalec, košarski trener, faliran geodet in ekstra len za vse tisto kar me ne zanima. Žeja po raziskovanju me vedno znova odpelje v nove kraje in postavlja pred nove izzive, saj si vedno želim vedeti kaj (ali kdo) se skriva za naslednjim ovinkom.

Jure Trbič

Jure Trbič

Jure Trbič je direktor Zavoda UP, zavoda za upravno poslovanje. Domače se počuti na področju postopkovnega upravnega prava, sorodno tudi nepravdnih postopkov, kot so na primer izvršbe, ter na področjih nevladnih organizacij, promocije zdravja in človekovih pravic. Izvaja različne oblike izobraževanj in svetovanj o temah povezanih s poslanstvom Zavoda UP.

Lučka Lučovnik

Lučka Lučovnik

Prevod in priredba: Lučka Lučovnik

Maja Jenko

Maja Jenko

Maja Jenko, po poklicu arhitektka, po duši pa romantik, sanjač in večni optimist! Ne mara rutin in nikoli ji ni dolgčas. Širi si obzorja z vandranjem po svetu in spoznavanjem čudovitih ljudi, taka v Kovačnici kot izven. Važno, da se kuje nove ideje!

Martin Hudobivnik

Martin Hudobivnik

Martin je UI/UX oblikovalec. Po izobrazbi strojnik, a večino časa porabi za prekladanje pixlov in snovanje uporabniške izkušnje na zanimivih projektih. Obožuje problem-solving in učenje novih tehnologij in jezikov.

Nina Malovrh

Nina Malovrh

Nina Malovrh je industrijska oblikovalka, ki najbolj uživa, ko običajnim predmetom riše neobičajne zgodbe in upa na srečne konce. Dobro surfa med izdelki široke potrošnje (z embalažo vred), skrbi za lep razgled na blagovne znamke ter pogumnim idejam pomaga, da ugledajo luč sveta. "V vsak svoj projekt se vsaj malo zatreskam!"

Petra Kečkeš

Petra Kečkeš

Petra. Recruiter, headhunter, translator and a person who never stays at one place. With passion for travel, languages, cultures and the online world. A Slovak living in Slovenia. In love with the seaside and seafood. Also enjoys good company, a glass of wine and talks about politics. A little bit of a philosopher . :)

Polona Zaletel

Polona Zaletel

KDO: Polona Zaletel KAJ: grafična oblikovalka NAJLJUBŠE BESEDE: kreativnost, poštenost, radovednost, natančnost, motivacija, navdušenje, estetika, barve, prijaznost, sodelovanje; INTERESI: branje, kuhanje, fotografija, filmi, ustvarjanje, koncerti, nabiranje zelišc

Tina Porenta

Tina Porenta

Ljubiteljica narave in tehnologije. Po izobrazbi biotehnologinja. Znajde se v laboratoriju, kot na terenu. V prostem času se ukvarja s čebelarstvom, kar pa ne bo več dolgo samo še prostočasna dejavnost. Če bo komu priletel čebelji roj na domače dvorišče, bo Tina neustrašno poskrbela zanj in ga pospravila.

Tine Pintar

Tine Pintar

Fullstack web in mobile developer. V Kovačnici freelance-a na malih in velikih projektih. Rad naredi kaj za splet, še raje za mobilce. Obožuje dobre izzive, ki mu ne dajo spati.

Žiga Krek

Žiga Krek

V prvi vrsti sem mož in oče. Skupaj s svojo družino uživam v raziskovanju sveta, k čemur me žene veselje do življenja ter romantična duša, polna optimizma. V moji glavi ves čas nastajajo nove ideje, ki čakajo na pravi trenutek, da se bodo lahko udejanile. Trenutno se ukvarjam s fotografijo iz zraka, s svetovanjem in izvedbo promocijskih spotov, s fotogrametrijo, s svetovanjem pri razvoju podjetniških idej ter s prodajo podjetniških idej na ključ. Življenje ni ciklično, zato ga želim v polnosti izkoristiti.

Naši podporniki
Zapri

PRIDI NA OGLED

Te še nismo popolnoma prepričali? Obišči nas in se prepričaj na lastne oči!