Otvoritev začasne razstave “Tradicionalna obrt”

Zadnje dva meseca je, v okviru projekta SPOT svetovanje Gorenjska, v prostorih coworking skupnosti Kovačnica rastla začasna razstava gorenjskega podjetništva »Tradicionalne obrti«, ki smo jo urejali ob podpori SPIRIT Slovenije, Javne agencije. Dne 17. 9. 2019 bo v Kovačnici potekala uradna otvoritev začasne razstave, in sicer ob 19.00 uri.


V Razstavnem prostoru Gorenjskega podjetništva tokrat posebno pozornost posvečamo tradicionalni obrti iz Gorenjske regije. Izdelki so rezultat znanja in izkušenj naših prednikov, lastne ustvarjalnosti mojstra rokodelca, iznajdljivosti in občutka za estetiko izdelovalca. Posebno vrednost imajo zato, ker kažejo lokalne značilnosti in ohranjajo identiteto okolja, v katerem nastajajo.


Začasno razstavo bomo otvorili 17. 9. 2019 ob 19.00 uri, kjer bo razstavljavce in ostale zbrane nagovoril direktor BSC Kranj, po nagovoru pa bo čas za druženje in pogostitev.


Lepo vabljeni.


Prijave kot vedno zbiramo do zapolnitve prosti mest, preko Eventrbrite-a. 

Za več informacij nam lahko pišite na info@kovacnica.si ali pokličete 031 338 270.

Dogodek je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.