Tečaj produktne fotografije

Vsak produkt ima za seboj svojo zgodbo, ki je povezana z idejo, časom in ljubeznijo oblikovalca/umetnika/izdelovalca. Da bi produkt lahko zaživel na prenatrpanem tržišču, potrebuje fotografijo, ki ga bo predstavila in postavila na primerno mesto v svet konkurence. Fotografija produkta je tako zelo pomemben marketinški element in mnogokrat tudi pomemben dejavnik pri odločitvi za nakup. Na osnovni delavnici produktne fotografije se bomo naučili spoznati zgodbo izdelka, jo zapisati na delovni mizi, pravilno usmeriti svetlobo in narediti tisti končni klik, ki bo zgodbo izdelka tudi zapisal. Ker boste na delavnici lahko tudi poizkusili narediti fotografijo izdelka, imejte s seboj fotoaparat ali telefon. Vaja namreč dela mojstra!


Delavnico bo vodila Polona Bartol, ki zase pravi, da je pojedla ves zarečeni na tem svetu. Njena najbolj goreča prepričanja so postala prah v trenutku spoznanja bistva ljubezni. Tako se je rodila tudi njena fotografija.


Prijave kot vedno zbiramo do zapolnitve prosti mest, preko Eventrbrita. 

Za več informacij nam lahko pišite na info@kovacnica.si ali pokličete 031 338 270.

Delavnica je sofinancirana s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Preberi še …

29.7.2020 | 3 ' branja
Kovačnica moj drugi dom
Taja Nograšek
19.5.2020 | 2 ' branja
Zakaj raje delati v coworkingu kot doma?
Nives Justin
14.9.2017 | 4 ' branja
Gremo po izkušnje!
Nives Justin