SEO optimizacija

V torek, 30.1. 2024, smo v Kovačnici gostili izjemno delavnico o SEO optimizaciji spletnih strani, ki jo je izvedel priznani strokovnjak Peter Mesarec.

Delavnica je bila zasnovana tako, da je zajela širok spekter ključnih tematik v kontekstu SEO optimizacije. Peter je svoje bogato znanje delil z udeleženci, začenši z osnovno nujnostjo razumevanja vpliva SEO na razpoznavnost spletnih strani ter pomen njegovega vpliva na poslovne rezultate.

Poseben poudarek je bil namenjen pravilni izbiri ključnih besed, pri čemer smo se podrobno posvetili pogostim napakam, ki jih velikokrat naredimo pri tem ključnem koraku. Udeleženci so pridobili celosten vpogled v praktične strategije za učinkovito vključevanje ključnih besed v vsebine spletnih strani, kar jim bo nedvomno pomagalo pri doseganju boljših rezultatov v iskalnikih.

V nadaljevanju smo predstavil ključna pravila za optimalno on-site optimizacijo vsebin, pri čemer smo se poglobili tudi v pomen hitrosti nalaganja spletne strani in njenega vpliva na uporabniško izkušnjo. Razpravljali smo o tehničnih zahtevah, ki jih mora spletna stran izpolnjevati za učinkovito delovanje ter dobro uvrstitev v iskalnikih.

V sklepnem delu delavnice smo obravnavali še izjemno pomembno temo povratnih povezav. Peter je osvetlil njihovo ključno vlogo pri ocenjevanju in rangiranju spletnih strani v iskalnikih ter predstavil strategije za ustvarjanje kakovostnih in relevantnih povratnih povezav.

Preberi še …

18.9.2023 | 6 ' branja
GORENJSKI HEKATON: SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA
Taja Nograšek
30.11.2017 | 8 ' branja
Kakšna je tvoja cena?
Nives Justin